My moor

My moor
Wuthering Heights

söndag 5 september 2010

Skön höst

Jag vet att många tycker att hösten är jobbig, trist, mörk & deppig men jag ÄLSKAR den. Jag finner nån slags ro i att allt lugnar ner sig, faller i dvala och vilar. Jag omfamnar allt; mörkret, dofterna, färgerna, ja till och med jobb & frost. :-)

När man dessutom har en massa fina planer för hösten blir det inte sämre! Här är några av dem:

*11/9 - Släktträff på Sandströmssidan hemma hos Svärmamma & Svärpappa. Alltid lika roligt, massor av skratt, god mat och mys. Så himla sällan vi träffas och det är roligt att göra det årligen istället för att invänta "naturliga" tillfällen, typ begravning... :-S

*22-24/9 - Jag far till bokmässan i Göteborg med jobbet. Första gången jag besöker den, ska bli väldigt spännande.

*25/9 - Bröllopsklockorna ringer för Maria & Andreas!! Det ska bli sååå roligt, jag längtar utav bara den. Jag är riktig bröllopsnörd och njuter av allt; fix med present, val av kläder, grejja med hår/make up.... Tror det kommer att bli ett underbart höstbröllop i natursköna Tällberg.

*12/10 - Besöker Strindbergsmuséet och Dramaten med mina stora barn (treorna på Soltorg)! Vi ska se Shakespeares Stormen, en föreställning som pågår i HELA salongen, inte bara på scen. Tror det kan bli rätt maffigt. :-)

*Ej bestämt datum - Någon gång under hösten kommer Maria till Mockfjärd och vi ska ha världens nostalgikväll. Har letat fram massor med roligt från förr; foton, hemvideos från tiden när vi delade en etta i Falun, diverse sagor & dikter vi skrivit... Fnissar redan nu när jag tänker på det! Känns som om det är läge att sno ihop en schysst tonfisklåda, alternativt musselsallad, eller vad säger du Maria..? ;-D

Som sagt, en toppenhöst! Detta var bara ett axplock, planerar även Sveg-tur (det gör jag ju typ alltid...), bio med familjen och en massa annat oxå.

Bjussar på en teaser på min & Marias nostalgikväll:


3 kommentarer:

Eddan sa...

Det ser ut som om din höst är fullbokad, härligt :-)! Mitt schema är lugnare. Förhoppningsvis blir det en tur till en av mina favoritstäder - Trondheim i Norge. En weekendtripp bara jag och maken. Ett 50-års kalas i början av oktober tänkte vi också gå på men annars har vi faktiskt inget planerat. Hoppas bara att vi får en varm och solig höst - vädret här har varit superdåligt hela sommaren tyvärr :-(.
Må så gott!
Kram

Malin of the Moors sa...

Men fyyy för dåligt sommarväder! Här har vi haft en helt underbar sommar, bara nån vecka på slutet som inte var så fin. Och det är ju klart lättare att gå in i hösten när sommaren varit varm & skön.

Jag har rest massor i Norge men faktiskt aldrig varit i Tronheim. Antar att du rekommenderar en tur dit. :-)

Kram!!

Maria sa...

jäää självfallet ska vi äta gott :D Jag åt tonfisklåda igår på jobbet. Mmm det var gott vill jag lova :D

Ha en finfin helg!

kraaaam