My moor

My moor
Wuthering Heights

måndag 26 juli 2010

Tänk positivt!

Ja, när det blir lite drygt å jobbigt får man försöka tänka positivt och fokusera på sånt man tycker om! Just nu har vi ett relativt nyrenoverat kök som är uppbrutet pga vattenskada, det känns ju lagom lustigt. Precis när Michael fick semester så uppdagades detta skitgöra, så leeeeee man blir. En packning mellan 2 ihopkopplade rör hade sagt upp sig och vatten har så sakteliga runnit ner längs med röret under diskbänken och dränkt vårt köksgolv underifrån. Skit. Då får man helt enkelt tänka så här:

För det första är det bara materiella ting som blivit skadade, människor och djur är friska & mår bra. Sen är det ju faktiskt sommar (även om det är typ 11 plus ute just idag) och man kan leva med uppbrutet golv utan att frysa ihjäl. Och sist, men inte minst, jag har faktiskt haft en makalös sommar hittils, som fotot här ovan bevisar. Hur många av er där ute har hängt med Emma Atkins (Charity Dingle i Hem Till Gården) nyligen..? ;-) Det har iaf JAG!!! För att inte tala om allt Thilde-mys man fått (jag ÄLSKAR att vara faster!!):


Lilla Skruttan har alltid maaaassor att berätta för faster. Och jag lyssnar så klart mer än gärna... :-)
Kvar på sommarlovstablån finns fortfarande TWILIGHT-kväll med alla som kan tänkas vilja vara med, Kolmårdens Djurpark och en tur till Orsa Björnpark. Och naturligtvis en massa kökssnickrande för Michael... :-S Men det blir fint med nytt golv! :-)

2 kommentarer:

Eddan sa...

Vilka härliga bekantskaper du gör
:-)!

Malin of the Moors sa...

Ja men eller hur..? ;-)